Fiscale nieuwsbrief

Als eigenaar van een accountantskantoor verwacht u van uw medewerkers dat zij de ontwikkelingen binnen hun vakgebied nauwkeurig bijhouden. Informanagement ondersteunt u hierbij. Zij zorgen voor gepersonaliseerd fiscaal nieuws, gerichte communicatie en informatie richting uw medewerkers. Via deze weg worden zij niet bedolven onder een stroom aan informatie en houden ze meer tijd over voor de klanten. Een gepersonaliseerde fiscale nieuwsbrief regelen wij voor u.

Blijf op de hoogte

Zorg dat u en uw relaties op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen binnen uw bedrijf maar zeker ook binnen uw vakgebied. Uw relaties willen maatwerk en verwachten dat u hen op de hoogte houdt van trends en ontwikkelingen die hen aangaan. Dit kan u echter veel tijd kosten. Informanagement speelt hierop in door dit uit handen te nemen. Naast gepersonaliseerd fiscaal nieuws voor uw medewerkers, zorgen wij ook voor gepersonaliseerd fiscaal nieuws voor uw relaties en klantenbestand. Dit gebeurt aan de hand van een door u ingesteld profiel. Geen details, maar relevante zaken, samengevat in leesbare taal.

Diverse mogelijkheden

Gepersonaliseerd fiscaal nieuws kan in vele vormen worden verspreid naar uw medewerkers of uw relaties. Voor medewerkers verzorgen wij een wekelijkse email met in leesbare taal geschreven samenvattingen en alleen op de vakgebieden waar de medewerker zich mee bezighoudt. De informatiebehoefte van een medewerker op de loonadministratie is een andere dan die van de accountant of de fiscalist. Informanagement houdt daar rekening mee. Daarnaast streven wij ernaar om voor uw relaties een maandelijkse e-mailnieuwsbrief te verzorgen en zes keer per jaar een papieren nieuwsbrief. Per relatie kunt u aangeven hoe zij geïnformeerd dienen te worden en beide nieuwsbrieven worden klantspecifiek en in de juiste huisstijl, samengesteld. U kunt uw eigen teksten aan de nieuwsbrieven toevoegen. Informanagement verzorgt de handling en verzending.

Vragen

Heeft u behoefte aan een partner die zaken zoals bovenstaande voor u uit handen neemt? Neem dan contact op met Informanagement. Wij helpen u graag met gepersonaliseerd fiscaal nieuws te verspreiden naar uw medewerkers, relaties en klantenbestand. Zo houdt u tijd over voor het runnen van uw eigen bedrijf.