EINDEJAARSBERICHT

Goede voorbereiding: De sleutel tot fiscaal succes!

Wat moeten uw klanten dit jaar nog regelen en wat kunnen zij beter uitstellen tot volgend jaar om fiscaal voordeel te behalen? Ieder jaar verandert er op 1 januari weer het nodige in de wet- en regelgeving. Door slim op deze veranderingen in te spelen kunnen uw klanten mogelijk voordeel behalen.

Ons Eindejaarsbericht 2024 helpt daarbij. In deze acht pagina’s tellende brochure vindt u informatie over een aantal van de (voorgestelde) veranderingen en een overzicht van aandachtspunten die belangrijk zijn voor uw relaties. Het Eindejaarsbericht 2024 verschijnt in de maand november.

Voordelen voor u zijn:

 • Full color gebaseerd op uw huisstijl
 • Geen minimum afname
 • Plaatsing van eigen inleiding/teksten is mogelijk
 • Rechtstreekse bezorging bij uw relaties * (optioneel)

Omslag
De brochure wordt opgemaakt in uw huisstijl. U kunt kiezen voor een eigen ontwerp of gebruik maken van ons ontwerp. Bij gebruikmaking van ons ontwerp is inpassing van uw logo, adresgegevens en kleuren in de tariefstelling inbegrepen.

Tariefstelling
Het Eindejaarsbericht 2024 wordt u aangeboden voor de stuksprijs van € 2,40. De vaste kosten bedragen € 150 per bestelling. Bij bestelling vóór maandag 7 oktober 2024 ontvangt u 50% korting op de vaste kosten! De vaste kosten bedragen dan € 75.

*Verzendservice
Wij kunnen de verzending van het Eindejaarsbericht 2024 voor u verzorgen. Wanneer u de adresgegevens van uw relaties vóór 14 oktober aanstaande bij ons aanlevert, zorgen wij ervoor dat uw relaties een exemplaar per post ontvangen. De verzendservice is gratis voor abonnees van Informanagement. Wanneer u geen abonnee bent betaalt u € 1,50 extra per exemplaar voor verzending binnen Nederland.

N.B. Bij niet tijdig aanleveren van de adresgegevens zullen wij uw bestelling afleveren op het kantooradres.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zijn bereikbaar op 040 – 7600 464 of via info@informanagement.nl

  Bestelformulier Eindejaarsbericht


  U kunt uw eigen ontwerp voor de omslag aanleveren of Informanagement het ontwerp laten verzorgen. Indien wij het ontwerp voor u verzorgen, baseren wij dit op uw huisstijl en zijn inpassing van uw logo, adresgegevens en kleuren in de tariefstelling inbegrepen.


  Wij willen voor het Eindejaarsbericht gebruik maken van de verzendservice (niet abonnees betalen € 1,50 extra per exemplaar voor verzending binnen Nederland). Wij leveren uiterlijk 14 oktober 2024 de adressen aan.  Op al onze leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden en onze privacy verklaring van toepassing
  Wij hebben de algemene voorwaarden en de privacy verklaring gelezen en gaan daarmee akkoord