Koppeling met Informanagement

Veel accountants werken met verschillende soorten business software. Hoe handig is het als deze software automatisch relatie gegevens importeert, bijvoorbeeld tussen je CRM-systeem en je Informanagement database? Hierdoor bespaar je tijd, voorkom je fouten en beschik je over actuele gegevens voor de verzending van de nieuwsbrieven. De kosten voor de inrichting en onderhoud bedragen per koppeling € 10,- per maand. Hierbij een overzicht van koppelingen met Informanagement.

Simplicate

Klantgegevens voor het versturen van jouw klantennieuwsbrief automatisch ingelezen in Informanagement is voor iedereen die werkt met de software van Simplicate (online bedrijfssoftware voor accountants) mogelijk.

Lees meer >

Klantgegevens voor het versturen van jouw klantennieuwsbrief automatisch ingelezen in Informanagement is voor iedereen die werkt met de software van AFAS (online bedrijfssoftware voor accountants) mogelijk.

Lees meer >

Wilt u meer weten over onze producten of bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees de referenties en laat u overtuigen van onze uitstekende service.

Bekijk onze referenties