Samenwerkingen

 

Appel en Eelman | WordPress websites, communicatie en veel meer …

Al vele jaren is er een mooie samenwerking tussen Appel en Eelman (appeleneelman.nl) en Informanagement. Deze samenwerking hebben we gebundeld onder www.communicatievooraccountancy.nl. Samen zorgen voor een mooie heldere website en/of huisstijl (via Appel en Eelman) en een goede integratie met de verschillende (Informanagement) diensten. Of het nu gaat om de koppeling met de nieuwsfeed, de inforWijzers of de nieuwsbrieven. Samen kantoren ontzorgen en zorgen dat het geheel gewoon goed klopt. Dat is waar we samen voor gaan. Korte lijnen en elkaars kennis en expertises optimaal inzetten voor tevreden klanten. Het is fijn werken met de mensen van Informanagement.

Agrarisch nieuws van Houtsma Bedrijfsadvies

De dynamiek in de agrarische sector vraagt om tijdige en betrouwbare informatie, zodat de agrarische ondernemer niet vastloopt in de ingewikkelde wet- en regelgeving. Het accountants- en advieskantoor is een belangrijke schakel en bron van informatie voor de ondernemers. Om uw kantoor daarin te ondersteunen en van gerichte informatie te voorzien werken Informanagement en Houtsma Bedrijfsadvies intensief samen.

Houtsma Bedrijfsadvies houdt het agrarische nieuws scherp in de gaten en levert actuele content op basis van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving en de jurisprudentie. Via de kanalen van Informanagement wordt deze content dagelijks ververst en via gepersonaliseerde nieuwsberichten naar de klant gezonden.

Houtsma Bedrijfsadvies is gepokt en gemazeld in de agrarische sector. Naast de nieuwsvoorziening organiseert het bedrijf cursussen, webinars en levert zij financiële kengetallen voor akkerbouwers en veehouders.

De samenwerking met Infomanagement draagt bij aan het succes van uw website en indirect aan de bedrijfscontinuïteit van de agrarische klanten.

https://www.houtsmabedrijfsadvies.nl/

Auxilium Adviesgroep

Nieuwsvoorziening via samenwerkingspartner Informanagement

Hoe zorg jij dat jouw relaties, maar ook collega’s op kantoor op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen op hun vakgebied? Jouw klanten verwachten dat je hun op de hoogte houdt van regelgeving die verandert. Wij hebben al vele jaren een uitstekende samenwerking met Informanagement om jou deze klus uit handen te nemen.

Auxilium Adviesgroep is dé dienstverlener voor de mkb-accountant. Ruim 400 (accountants)kantoren rekenen dagelijks op onze kennis, ervaring en netwerk. Bij een lastige vraag bellen zij ons want bij Auxilium werken specialisten. Of het nu een vraag is op het gebied van de samenstelpraktijk, een aangifte IB, een bedrijfsoverdracht of een ondernemer in scheiding. Wij komen met oplossingen en de accountant helpt de klant. Dit doen we binnen ons lidmaatschap.

Wilt u meer weten over onze samenwerkingen dan vernemen wij dat graag.
U kunt ons bereiken op 040-7600464 of stuur een mail naar [email protected].
Wij helpen u graag verder.