Communicatie voor administratiekantoren

Dat communicatie belangrijk is, wordt vrijwel door iedereen erkend.
Helaas hebben bedrijven daar vaak de prioriteit niet liggen of zijn zij er simpelweg te druk voor. De specialisten van Informanagement herkennen dit pijnpunt en spelen hier graag op in. Zij weten wat er speelt en kennen de dagelijkse gang van zaken.

Prioriteiten

Net zoals velen, verwacht ook u dat uw medewerkers altijd de ontwikkelingen binnen de branche in de gaten houden. Ook dit kan soms naar de achtergrond geschoven worden. Informanagement zorgt voor gerichte communicatie voor administratiekantoren en informatie richting uw medewerkers. Zo worden zij niet bedolven onder een stortvloed aan informatie en houden zij meer tijd over voor andere belangrijke zaken zoals uw klanten.

Mogelijkheden

Wij bieden diverse communicatie mogelijkheden aan voor administratiekantoren. Iedere doelgroep is anders en dat vereist maatwerk. In onze nieuwsfeed, onze e-mailnieuwsbrief, onze papieren nieuwsbrief en zelfs onze social media posts. Elke dienst van Informanagement wordt op maat geleverd. Zo kunt u uw doelgroep altijd relevant nieuws aanbieden, op elk mogelijk denkbare manier.

Vragen

Heeft u vragen over de mogelijkheden of bent u benieuwd wat wij precies voor uw bedrijf kunnen doen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij ontzorgen u graag op gebied van communicatie voor administratiekantoren.