Koppeling AFAS

Klantgegevens automatisch in Informanagement

Wil jij klantgegevens voor het versturen van jouw nieuwsbrieven automatisch laten inlezen in Informanagement? Dat is mogelijk voor iedereen die met AFAS-software werkt. Wij helpen je graag met het inrichten van deze AFAS-koppeling, waardoor jij tijd bespaart. Hoe? Wij vertellen je er meer over.

Wat is de AFAS-koppeling?

Het spreekt wellicht voor zich, maar de koppeling is een verbinding tussen AFAS en de software van een partner. Informanagement is zo’n partner en gespecialiseerd in nieuwsvoorzieningen en nieuwsbrieven voor accountants. Door de koppeling met AFAS hoef je je klantgegevens maar op een plek bij te houden. Zodra de koppeling is ingericht, worden de gegevens automatisch uitgewisseld met Informanagement.

Hoe werkt de koppeling?

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@informanagement.nl. Ons team van specialisten staan voor je klaar en helpt je graag verder. Wil jij alvast duiken in de materie en lezen hoe onze AFAS koppeling werkt? Download hier de handleiding van de AFAS koppeling.