accountantsportalAccountantsportal

Informanagement heeft een unieke accountantsportal ontwikkeld, speciaal voor accountantskantoren. Vanuit deze online portal voor accountants regelt u al uw klantcommunicatie. Uw relaties willen aandacht. Die wilt u best geven, maar de vraag is hoe? Hoe haalt u rendement uit content? Maatwerk is het antwoord. Informanagement geeft uw klanten het gevoel dat uw papieren nieuwsbrief of uw e-mailnieuwsbrief speciaal door u voor hen is geschreven. Met minimale inspanning een professionele uitstraling. Dat noemen wij rendement uit content!

Uw eigen gepersonaliseerde accountantsportal

Informanagement biedt u alle communicatietools op één plaats, in de accountantsportal, om uw klanten en medewerkers te informeren. Middels onze accountantsportal informeert u ze over zowel veranderingen in wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de jurisprudentie, als over belangrijke ontwikkelingen binnen uw organisatie. Uitnodigingen voor een event, nieuwsbrieven en themabrochures, berichten plaatsen op social media, het kan allemaal via de accountantsportal van Informanagement. Uiteraard gaat al uw communicatie in uw eigen huisstijl de deur uit, wat zorgt voor een continue professionele uitstraling.

Beveiliging

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom krijgt u toegang tot de portal voor accountants in een beveiligde omgeving. Hiervoor krijgt u een eigen toegangscode welke u kunt veranderen wanneer u wilt.

Wat kunt u allemaal vinden in de portal voor accountants?

  • Een uitgebreide database met actuele artikelen op het gebied van fiscaliteit, sociale verzekeringen en arbeidsrecht. De artikelen zijn door onze redactie geschreven en bevatten leesbare samenvattingen van wetgeving, besluiten en jurisprudentie en de brondocumenten waarop de artikelen zijn gebaseerd;
  • InforMailer is een e-mailsysteem waarmee u e-mailcampagnes kunt uitvoeren;
  • Statistieken van verzonden nieuwsbrieven en e-mailcampagnes;
  • InforWijzers(themabrochures), die zowel op uw website geplaatst kunnen worden als in print zijn af te nemen;
  • Een Social mediamodule die u de mogelijkheid biedt om artikelen te plaatsen die doorverwijzen naar uw website;
  • De mogelijkheid om uw eigen artikelen toe te voegen aan nieuwsbrieven en nieuwsfeed;
  • Uitgebreide historie, waarmee u kunt zien welk artikel naar welke klant is gestuurd.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie bij u op kantoor. Wij komen graag bij u langs!