Koppeling Simplicate

Klantgegevens van Simplicate automatisch in Informanagement

Gebruikers van de software van Simplicate kunnen de klantgegevens voor het versturen van hun klantennieuwsbrief automatisch inlezen in Informanagement. Simplicate is online bedrijfssoftware voor accountants.

Simplicate api

Hoe werkt de koppeling met Simplicate?

De Simplicate koppeling werkt via een API. Nadat je bent ingelogd in het portaal van Informanagement, kun je via het menu Connections de koppeling activeren met Simplicate. Nadat de koppeling is geactiveerd en de importfunctie is ingesteld, worden de gegevens iedere nacht automatisch gesynchroniseerd.

Simplicate heeft een template ontworpen voor Informanagement, zodat per klant de soort nieuwsbrief en het informatieprofiel aangegeven kunnen worden. Indien je gebruik wilt maken van de Informanagement template, dien je een mail te sturen naar [email protected]. Zij activeren de template dan voor jou.

simplicate api en koppeling

Meer weten over onze Simplicate koppeling?

Wil je meer weten over de koppeling met Simplicate en over wat Informanagement voor jouw organisatie kan betekenen? Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@informanagement.nl.

Alvast inlezen in de mogelijkheden? Download hier de handleiding van de Simplicate koppeling.