Samenwerking Informanagement en Auxilium Adviesgroep

Sinds enkele jaren werken wij met genoegen samen met Auxilium op het gebied van nieuwsvoorziening voor klanten van de bij Auxilium aangesloten accountantskantoren. In de afgelopen periode is onze samenwerking verder uitgebreid. Vanaf heden kunnen wij onze abonnees fysieke Auxilium (PE) cursussen en E-learning (PE) cursussen aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven.

Fysieke cursussen tegen Auxilium ledenprijzen

Samen met Auxilium hebben we een cursusselectie gemaakt voor Informanagement abonnees. Deze cursussen worden aangeboden tegen de Auxilium ledenprijs. Dit betekent een korting die kan oplopen tot wel 20%. Naast de periodieke Updates op het gebied van accountancy, fiscaliteit en financiële planning worden er per periode een aantal speciale cursussen geselecteerd voor abonnees van Informanagement. De periodieke Updates worden vier keer per jaar gehouden op 23 locaties in het land.

Om in aanmerking te komen voor de korting dient u bij uw inschrijving aan te geven dat u abonnee bent van Informanagement.

Weten welke cursussen er nog meer voor u zijn geselecteerd?

Bekijk overzicht

Aanbod e-learning “PE OP HET MOMENT DAT HET U PAST!”

E-learning (online leren) sluit uitstekend aan bij de huidige ontwikkelingen op het gebied van tijd- en plaatsonafhankelijk werken en is een leervorm die flexibel inzetbaar is. Wij bieden onze abonnees en leden van Auxilium, via een (PE) creditsysteem, de mogelijkheid om alle online cursussen van Auxilium met korting te kunnen volgen.  Na een creditbestelling ontvangt u van Auxilium meer informatie over de verdere procedure.

Bekijk het actuele aanbod van online cursussen
Samenwerking Auxilium

Silver

€30010 credits
  • 10 PE-punten
  • Waarde van €350

Gold

€55020 credits
  • 20 PE-punten
  • Waarde van €700

Platinum

€100040 credits
  • 40 PE-punten
  • Waarde van €1400

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen via 040 76 00 464 of een e-mail sturen naar info@informanagement.nl