Actuele website en Social Media

Uw eigen relaties zijn uw sterkste marketing tool. Als het goed is zorgen uw bestaande relaties voor nieuwe relaties. De website speelt daar steeds vaker een belangrijke rol in. Uw website moet  uitstralen dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Zelf bijhouden is in de praktijk geen optie. Velen beginnen enthousiast, maar vaak blijft het bij goede bedoelingen.  Beter geen informatie dan verouderde informatie, want verouderde informatie geeft een negatieve uitstraling.

Informanagement voegt wekelijks een selectie uit de artikelen toe aan uw website. Wij hebben gekozen voor een in uw website geïntegreerde oplossing en maken geen gebruik van links naar andere websites. De nieuwsvoorziening op uw website kan geheel naar uw wensen worden ingericht. Het opnemen van eigen teksten en afbeeldingen is mogelijk.

Met de social media module kunnen wij berichten automatisch, op werkdagen, plaatsen op uw Twitter, Facebook en/of LinkedIn account. Deze berichten verwijzen met een link naar het artikel op uw eigen website. Wekelijks sturen wij u een conceptagenda. U hoeft niets te doen, maar uiteraard kunt u de agenda aanpassen.

social-media

Informeer uw medewerkers

U verwacht van uw medewerkers dat zij de ontwikkelingen op hun vakgebied bijhouden. Aan de andere kant is het niet de bedoeling dat zij de hele dag besteden aan het lezen van alle mogelijke nieuwsbrieven, vakliteratuur en dergelijke. Er moet tenslotte wel gewerkt worden en verdienen doet u aan het werk voor klanten. Door uw medewerkers gericht te informeren voorkomt u dat zij worden bedolven onder een stortvloed van informatie en dat zij zelf hoofdzaken van de bijzaken moeten scheiden. Informanagement regelt dat voor u.

Lees meer

Informeer uw relaties

Uw relaties verwachten van u dat u hen op de hoogte stelt van de ontwikkelingen op uw vakgebied. Dat wil niet zeggen dat u alles maar een op een moet doorsturen. Uw relaties stellen hoge eisen aan uw dienstverlening en verwachten maatwerk van u.  Het verzorgen van maatwerk in informatie kost veel tijd. Iedereen heeft zijn eigen informatiebehoefte. Informanagement speelt daar op in door uw relaties te informeren aan de hand van een door u ingesteld profiel. Geen details maar relevante onderwerpen samengevat in leesbare taal.

Lees meer