Het informatieplatform voor accountantskantoren

Uw relaties willen aandacht. Die wilt u best geven, maar de vraag is hoe? Een belangrijke vorm van aandacht is het delen van informatie. U beschikt over veel informatie, maar hoe zorgt u ervoor dat de juiste informatie bij de juiste klant komt? Met andere woorden, hoe haalt u rendement uit content?

Lees meer

Informeer uw medewerkers

U verwacht van uw medewerkers dat zij de ontwikkelingen op hun vakgebied bijhouden. Aan de andere kant is het niet de bedoeling dat zij de hele dag besteden aan het lezen van alle mogelijke nieuwsbrieven, vakliteratuur en dergelijke. Er moet tenslotte wel gewerkt worden en verdienen doet u aan het werk voor klanten. Door uw medewerkers gericht te informeren voorkomt u dat zij worden bedolven onder een stortvloed van informatie en dat zij zelf hoofdzaken van de bijzaken moeten scheiden. Informanagement regelt dat voor u.

Lees meer

Informeer uw relaties

Uw relaties verwachten van u dat u hen op de hoogte stelt van de ontwikkelingen op uw vakgebied. Dat wil niet zeggen dat u alles maar een op een moet doorsturen. Uw relaties stellen hoge eisen aan uw dienstverlening en verwachten maatwerk van u.  Het verzorgen van maatwerk in informatie kost veel tijd. Iedereen heeft zijn eigen informatiebehoefte. Informanagement speelt daar op in door uw relaties te informeren aan de hand van een door u ingesteld profiel. Geen details maar relevante onderwerpen samengevat in leesbare taal.

Lees meer

Actuele website en Social Media

Uw eigen relaties zijn uw sterkste marketing tool. Als het goed is zorgen uw bestaande relaties voor nieuwe relaties. De website speelt daar steeds vaker een belangrijke rol in. Uw website moet  uitstralen dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Zelf bijhouden is in de praktijk geen optie. Velen beginnen enthousiast, maar vaak blijft het bij goede bedoelingen. Beter geen informatie dan verouderde informatie, want verouderde informatie geeft een negatieve uitstraling.

Lees meer

Volgens ons

Hoe klanten Informanagement ervaren

Informanagement bv

Mierloseweg 30b.
5666 KA  Geldrop
040 – 76 00 464
[email protected]
informanagement.nl
KvK17142868
NL19 ABNA 0623285746